Στην προσπάθεια που καταβάλει ο ιστότοπος «Αξιοπρέπεια και Αντοχή» για να κατανοηθεί και να ερμηνευθεί η εξέλιξη της πραγματικότητας στην ελληνική κοινωνία και όχι μόνο, τα σκίτσα έχουν τη δική τους σημαίνουσα θέση.

Μετά τη συστηματική σταχυολόγηση και αναδημοσίευση γελοιογραφιών σε καθημερινή βάση εδώ και πολύ καιρό, ο ιστότοπος απευθύνεται στους Έλληνες δημιουργούς τους. Απατώντας οι ίδιοι σε 5 κοινές ερωτήσεις, προσπαθούμε να καταλάβουμε πως εκφράζονται αλλά και πως συγκεράζονται, η δύναμη της σκέψης και του ταλέντου με τη δύναμη της εικόνας.

Τα πρώτα «υπερήφανα» σκίτσα, η διαδικασία, η έμπνευση, η σημασία, οι επιρροές. Από αύριο 27.08.14 και κάθε Τετάρτη, θα δημοσιεύονται οι απαντήσεις των γελοιογράφων με τη χρονική σειρά με την οποία δόθηκαν.

Ο ιστότοπος ευχαριστεί θερμά - και καθόλου κοινότυπα - τον κάθε ένα δημιουργό ξεχωριστά, για τη διάθεση και το χρόνο που αφιέρωσε ή θα αφιερώσει προκειμένου να υλοποιηθεί αυτή η ιδέα. Όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον…

Η φράση της εικόνας είναι από το σκίτσο που μπορείτε να δείτε ολόκληρο εδώ.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις...

Αναζητήστε στον ιστότοπο...

How to Carve Wood